Art City artikel
door Francisca Rosner

Algemene Verordening Gegevensbescherming

Op 25 mei 2018 ging de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht. Sinds deze datum gelden dezelfde privacyregels in de hele Europese Unie. Ook Art and the City voldoet hier uiteraard aan.

Wat er is veranderd voor bedrijven en particulieren kun je onder andere nalezen op deze website.

AVG

We hebben voor het gemak een privacyverklaring opgesteld. Hierin lees je precies na wat we van onze cursisten vragen en waarvoor deze informatie gebruikt wordt. Je kunt dit vinden op onze website (Privacyverklaring). Als gevolg van deze AVG zijn ook onze Algemene Voorwaarden aangepast.

De AVG heeft betrekking op personen, organisaties en bedrijven. Organisaties zijn verplicht om op een eenvoudige manier toestemming te vragen, willen ze jouw gegevens gebruiken. Bovendien krijg je altijd informatie over de verwerking van deze gegevens.

Daarnaast zijn er nog een aantal ‘gevoelige’ gegevens die bijzondere bescherming genieten. Het gaat hierbij om etnische afkomt, politieke opvattingen, maar ook seksuele geaardheid, religieuze overtuigingen en genetische gegevens. Lees daarom altijd goed de kleine lettertjes!

Vragen over de AVG of iets anders?

Art and the City is bereikbaar via de live chat en je kunt natuurlijk ook altijd mailen naar office@artandthecity.com. 

AVG

Art and the City kiest voor transparantie. Dat betekent dat geen vraag te gek is! Wil jij een foto zien van één van onze studio’s? Weten aan welke kunstacademie je docent gestudeerd heeft? Dat kan!

Het is voor ons belangrijk dat jij zoveel mogelijk uit je cursus haalt. Het gaat niet alleen om de techniek, maar ook om inspiratie! Niet alleen om de verschillende gereedschappen in Photoshop, maar ook om het ontwikkelen van jouw unieke ideeën. Daarom houden we de klassen klein en is er tijd voor persoonlijke begeleiding! Tot slot proberen we onze cursisten van alle belangrijke veranderingen op de hoogte te houden, bijvoorbeeld zoals de AVG. 

 

Comments

Leave a Reply

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.