Reviews van cursisten

Dit vinden de cursisten van ons! Lees de reviews van de cursisten over onze cursussen en docenten. Dan hoor je het ook van anderen.

cursus DTP grafisch ontwerp

Astrid Aarsen (Grafisch ontwerp, Rotterdam)

“Met slechts 4 lessen heeft Art and The City een nieuwe wereld voor me geopend. Nu al mijn eerste officiële ontwerp voor een serieuze flyer gemaakt! Een aanrader voor iedereen die niet van lullen, maar poetsen houdt en direct de opgedane kennis in praktijk wil brengen! Nu snel door naar de volgende cursus: Photoshop. Geen tijd meer te verliezen in dit nieuwe ‘ontwerpavontuur’!”

“Ik vond alle docenten erg prettig en helder les geven. Ik merkte wel dat ik meer tijd nodig had voor het maken van het huiswerk. Dit vergt meer tijd dan ik had verwacht. Juist, omdat je 1 keer van alles wil uitproberen en naast andere werkzaamheden buiten de cursus om was het net te doen. Volgende keer kies ik niet voor 2 cursussen op 1 dag. Maar de hulp en service die ik van jullie heb gekregen was echt geweldig. Dank jullie wel! Art & the City is helemaal top!”

“Ik ben erg enthousiast geraakt van het werken met Photoshop, Indesign en Illustrator en ga er zeker mee door! Goede prijs ook!”

Photoshop

“De cursus was zeer leerzaam. De informatie werd in zeer hoog tempo gegeven, Ik heb les gehad van Francisca en Wouter. Beiden gaven uitstekend en met zeer veel passie les. Ik heb erg veel geleerd en zit nu regelmatig en met plezier te photoshoppen. De ontvangst met koffie thee en snoep was uitstekend, evenals de locatie.”

“In korte tijd veel geleerd met voldoende ruimte voor vragen en uitleg. Zelfs een priveles gekregen omdat vakantie een groepsles in de weg stond. Top!”

 “Leuk, informeel, veel geleerd. Kon mijn brandende PS vraag eindelijk kwijt!”

Indesign

“Tijd en tijdstip in Den Haag is prima. Het tempo van de lessen was goed bij te houden. Huiswerk was goed. Je kon in het huiswerk goed het geleerde toepassen. De lessen waren helder en duidelijk. De afwisseling tussen uitleg en uitproberen is goed en de stof is daardoor goed te volgen en toe te passen.”

“Erg leerzaam, leuk om direct te kunnen oefenen op in mijn geval mijn werk en omdat ik ook de cursus Indesign heb gevolgd heb ik het gevoel nu heel veel te kunnen”.

“Een fijne beginnerscursus! Veel geleerd, nu zelf aan de slag…”

“Interessant! Niveau was goed, veel behandeld.”

Illustrator

“Prettige docenten, ruimte voor eigen vragen. Inspirerende docenten, goede basis.”

“Super leuk. Had niet verwacht dat je na 4 lessen al redelijk je eigen dingen kan maken.”

“Erg leerzaam en leuk! Veel basistechnieken van de programma’s geleerd. Leuke huiswerkopdrachten waardoor de theorie meteen wordt geoefend en in praktijk wordt gebracht.”

“Prima! Ik wilde graag een kennismaking en dit is gebeurd/gelukt. Voldoende opgestoken voor wat ik ermee wil.”

En lees verder…

 

Comments

Leave a Reply

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.