Dat is geen probleem bij ons. Soms belt er iemand die moeite heeft met het kiezen uit de verschillende modules. Dan werkt iemand bijvoorbeeld al met InDesign en Photoshop maar mist kennis over het werken met vectoren en Illustrator. Of de persoon is een grafisch vormgever in de dop maar zit precies overal tussenin wat betreft niveaus.

Tussen tafellaken en servet so to speak.

Het lijkt een lastige keuze maar een oplossing is er zeker. Je maakt een combinatie van de 3 modules (Photoshop, Illustrator & InDesign) en kiest per module voor het niveau dat bij jouw voorkennis past. Ga voor jezelf ook na of je het type bent dat wel van een uitdaging houdt en misschien wat extra je best wil doen? Dan zou je de gevorderden cursus kunnen overwegen.

Lessen voor elk instapniveau
Lessen voor elk instapniveau

Lessen voor elk instapniveau

Ben je meer een type dat toch wat rustiger nog eens precies wil horen hoe het ook alweer zat met die Pentool? Of wat ook alweer de belangrijke begrippen zijn binnen grafisch ontwerp? Misschien gebruik je InDesign al jaren maar ben je nog niet op de hoogte van de vele tijdbesparende methodes om bijvoorbeeld meerder pagina’s wat sneller op te maken? Dan zou de basiscursus heel nuttig kunnen zijn.

Bij twijfel bel ons gerust of lees nog eens per cursus wat de onderwerpen zijn die behandeld worden.

Tot snel!

 

Comments

Leave a Reply

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.